Bug #450

unknown cmd userinfo

Added by Saukko over 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:New% Done:

50%

Priority:Low
Assignee:-
Category:Client
Target version:2.77
OS: Arch:

Description

This message comes each time you load any map. This message also appears in vanilla ET.

-*S

userinfo.jpg (16.5 KB) Saukko, 29.12.2013 17:19

suerinf.jpg (82.7 KB) Saukko, 25.08.2015 16:28

255
584

Associated revisions

Revision 2aeb509d
Added by Radegast about 4 years ago

Merge pull request #94 from ensiform/hotfix/userinfo_fixes

generic: some fixes with userinfo in engine, fixes #450

History

#1 Updated by IR4T4 over 4 years ago

  • Target version changed from 2.71rc4 to 2.77

#2 Updated by Radegast about 4 years ago

  • Status changed from New to Fixed
  • % Done changed from 0 to 100

#3 Updated by Radegast about 4 years ago

  • Status changed from Fixed to In Progress
  • % Done changed from 100 to 90

#4 Updated by IR4T4 about 3 years ago

  • Status changed from In Progress to Fixed
  • Target version changed from 2.77 to 2.74
  • % Done changed from 90 to 100

#5 Updated by Saukko about 3 years ago

This message still seems to appear in console.

-*S

#6 Updated by Spyhawk about 3 years ago

  • Status changed from Fixed to New
  • Priority changed from Normal to Low
  • Target version changed from 2.74 to 2.77
  • % Done changed from 100 to 50

#7 Updated by IR4T4 about 3 years ago

Is this listen server or online game server issue?

Saukko, please add a screeny again or tell us the exact message.

#8 Updated by Saukko about 3 years ago

I attached a screenshot. This happens at least in local hosted games. Trying to find out does it happen somewhere else.

EDIT: Doesn’t seem to happen in online game servers.

-*S

Also available in: Atom PDF